Sun Trip 2015 – Güneş Enerjili Bisiklet Turu

İkisi de doğa dostu; Bisiklet ve güneş enerjisi. Bu iki konuyu birleştiren ve tanıtımlarına hizmet eden sadece güneş enerjili bisikletlerin katılabildiği Milano’dan Antalya’ya bisiklet turu: Sun Trip 2015

Güneş enerjisi, solar panel üretimi ve uygulaması, fotovoltaik alanlarında çalışan dostları bu tur hakkında bilgilendirmek istedim. Bu bir bisiklet turu ancak bildiğimiz bisikletlerle yapılan bir tur değil. Kas gücü ile çalışan bisikletler %100 güneş enerjisi ile beslenen motorlar ile güçlendiriliyor. Turun izin verdiği kurallar çerçevesinde tasarlanan bu bisikletlerle katılımcılar bu sene Milano – Antalya – Kapadokya – Milano hattında ter dökecek ve hünerlerini sergileyecekler.

6 Haziran 2015 tarihinde start alacak turun rotası normalde Milano – Astana olacaktı. Ancak Kazak partnerin çekilmesi ve Rusya & Ukrayna arasındaki problemler sebebi ile tur rotası Milano – Antalya – Kapadokya – Milano olarak değişti. 2015 için katılımcılar önceden belirlendi. Ancak ileriki senelerde Türkiye’den güneş enerjisi alanında faaliyet gösteren firmaların ilgi göstermeleri durumunda bu turda yer almaları ve gerek firmalarını tanıtmaları gerek de bisiklet sporuna katkı sağlamaları mümkün. Gerekli bilgiyi www.thesuntrip.com adresinden edinebilirsiniz.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Sorumluluk reddi.
I Accept